Connect with us

Hi, what are you looking for?

MEDIA RANIA

Hiburan

Ibu Pengacara Meninggal Dunia

Kongsikan Artikel Ini

KUALA LUMPUR, 14 Mei – Personaliti dan pengacara popular, Maznah Zulkifli, memaklumkan ibu tercintanya telah menghembuskan nafas terakhirnya, petang tadi.

Perkongsian dikongsi Maznah menerusi Instagram miliknya itu kira-kira sejam selepas waktu Asar. Bagaimanapun, tidak dinyatakan punca kematian Allahyarham.

“Allah itu adil. Sesungguhnya kita milik Allah dan kepada-Nya kita kembali. Ya Allah! Ampunilah, rahmatilah, selamatkanlah, maafkanlah dia. Al-Fatihah. Syawal pertama dapat pakaikan mak baju raya, Syawal kedua Allah ambil dia pergi.

“Semoga Allah mengampunkan dosanya dan mohon doa daripada semua agar bonda Mazz tenang di akhirat dan dihimpunkan di Jannah,” tulisnya.

Sebelum ini, Maznah pernah berkongsi keadaan kesihatan arwah serta memohon doa agar ibunya pulih seperti sedia kala.

“Rasa sedikit kelainan memandang katil ini. Pada masa sama bersyukur. Tak terungkap kata. Pastinya Ramadan kali ini dan bulan mendepan suatu yang baru.

“Sayangilah ibu bapa kita selagi hayat dan tenaga masih ada. Insya-Allah,” coretnya.

Rata-rata peminat dan rakan-rakan seperti Jasmin Hamid, Umie Aida, Amar Asyraf, Sharifah Shahirah, Tunku Hanis serta ramai lagi menitipkan ucapan salam takziah kepada pengacara itu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jangan lupa baca ini...

Antarabangsa

Kongsikan Artikel IniKUALA LUMPUR, 24 Sep – Bintang kontroversi Hollywood, Johnny Depp, 59, kini dilaporkan menjalinkan hubungan cinta bersama bekas peguamnya, Joelle Rich. Mengikut...

Antarabangsa

Kongsikan Artikel IniCHICAGO, 15 Sep – Penyanyi R&B, R Kelly didapati bersalah di mahkamah Chicago semalam atas beberapa tuduhan berkaitan dengan pornografi kanak-kanak. Kelly,...

Hiburan

Kongsikan Artikel IniKUALA LUMPUR, 14 Sep – Penyanyi terkenal era 1980-an, Aman Shah meninggal dunia akibat serangan jantung di Institut Jantung Negara (IJN) di...

Hiburan

Kongsikan Artikel IniALOR SETAR, 10 Ogos – Gambar wanita yang tular berpakaian mencolok mata pada Kedah Fashion Week 2022 (KFW22) di Aman Central baru-baru...

Copyright © 2021 Media Rania - LIVE ON NEW SERVER