Connect with us

Hi, what are you looking for?

MEDIA RANIA

Hiburan

Selepas Tiz Zaqyah Dan Nora Danish, Kini Giliran Nabila Huda

Kongsikan Artikel Ini

KUALA LUMPUR, 12 Mei – Selepas pelakon Nora Danish dan Tiz Zaqyah disahkan positif Covid-19 pada minggu lalu, kini giliran aktres Nabila Huda pula dijangkiti wabak tersebut.

Nabila atau lebih mesra dipanggil Abil menerusi laman Instastory miliknya pada Rabu memuat naik beberapa status memberi gambaran dirinya menjadi mangsa kedegilan orang lain.

Akui perlu reda dengan apa yang terjadi, pelakon berusia 37 tahun ini menganggap jangkitan tersebut disebabkan kecuaian orang yang tidak bertanggungjawab.

Kredit foto: IG“Kalau tak ada sebab nak keluar, duduk rumah diam-diam. Disebabkan degil, orang yang tak bersalah jadi mangsa. Kesakitan yang datang berpunca dari kepentingan dan kecuaian orang lain ini dipanggil teraniaya.

“Kita kena reda dengan qada dan qadar. Ini bukan kena reda, ini adalah penyakit yang dicari atas kedegilan sendiri. Kesakitan yang ditanggung kerana kedegilan dan kepentinagn orang lain sudahlah kesakitan yang amat menyakitkan.

“Kerana nafsu dan keseronokan, orang yang tidak bersalah menjadi mangsa. Jangan memainkan mangsa dengan keadaan yang anda cipta,” tulis Nabila.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jangan lupa baca ini...

Antarabangsa

Kongsikan Artikel IniKUALA LUMPUR, 24 Sep – Bintang kontroversi Hollywood, Johnny Depp, 59, kini dilaporkan menjalinkan hubungan cinta bersama bekas peguamnya, Joelle Rich. Mengikut...

Antarabangsa

Kongsikan Artikel IniCHICAGO, 15 Sep – Penyanyi R&B, R Kelly didapati bersalah di mahkamah Chicago semalam atas beberapa tuduhan berkaitan dengan pornografi kanak-kanak. Kelly,...

Hiburan

Kongsikan Artikel IniKUALA LUMPUR, 14 Sep – Penyanyi terkenal era 1980-an, Aman Shah meninggal dunia akibat serangan jantung di Institut Jantung Negara (IJN) di...

Hiburan

Kongsikan Artikel IniALOR SETAR, 10 Ogos – Gambar wanita yang tular berpakaian mencolok mata pada Kedah Fashion Week 2022 (KFW22) di Aman Central baru-baru...

Copyright © 2021 Media Rania - LIVE ON NEW SERVER